Legyél Te is Törzsvásárlónk most!

Legyél Te is Törzsvásárlónk most!

 

A PipaMester törzsvásárlói program általános leírása:

Az Evolution Consulting Kft. ( székhelye: 3515 Miskolc-Egyetemváros, AFKI 2. emelet., adószám: 14020991-2-05 ) üzemelteti a PipaMester Webáruházat. Az igénylés feltétele a jelen ASZF elfogadása és a webáruházban történő regisztráció. A program időtartama: 2021. február 19-től, visszavonásig tart.

Regisztrálj, vagy ha már regisztrált vásárló vagy, érd el a bruttó 75 000 Ft-os Törzsvásárlói limitet. Ezt követően jogosulttá válsz a Törzsvásárlói sávokban meghatározott kedvezményekre.

⦁ Amennyiben a megadott időszakban a vásárlásaid összesített értéke elérte (rendszerünk automatikusan figyeli) a minimum bruttó 75.000 Ft -os értékhatárt, megajándékozunk egy Chacom jelzéssel ellátott retro fém bögrével, amelyet postai úton juttatunk el Hozzád. 

⦁ Amennyiben a megadott időszakban a vásárlásaid összesített értéke elérte (rendszerünk automatikusan figyeli) a minimum bruttó 150.000 Ft -os értékhatárt, megajándékozunk egy bruyere Chacom pipával, amelyet Te választasz ki a még meglévő készletből és természetesen postai úton eljuttattunk Hozzád.

⦁ A webáruházban elköltött bruttó 200 000 Ft felett automatikusan 10 % kedvezményt kapsz minden vásárlásod után. Más akcióval nem összevonható!


Gyere és legyél Törzsvásárló 2021-ben a PipaMester webáruházban!

Várunk sok szeretettel!
www.pipamester.hu