Rólunk mondták

"Hibátlan áru, nagyon figyelmes és segítőkész partner, zökkenőmentes lebonyolítás, és még ajándékot is kaptam. Köszönök mindent, biztos vagyok benne, hogy fogok még itt vásárolni."
Csanádi Dávid Flanagan

"Nagyon nehéz manapság a dolga annak, aki szűrőtlen pipát keres, általában nehezen találok új darabokat ami jó minőségű és megfizethető. A Pipa mesternél viszont figyelmes, szakszerű és pontos kiszolgálást kaptam az éppen aktuális új pipámhoz. Elégedetten vártam a postát ami rekord gyors idő alatt megérkezett, benne a tökéletes minőségű , figyelmesen csomagolt sértetlen pipámmal, amihez ajándék kupont is kaptam amit tutti le is vásárlok náluk! Szívből ajánlom a Pipamestert!"
Tü György

„Kedves Pipamester áruház!
Megköszönve megrendelésem gyors és korrekt ügyintézését, mindenkinek figyelmébe ajánlom az Önök webáruházát az igényes pipák és kiegészítők nagy választéka miatt. A szállítással is minden renden volt."
Tü György

"Édesapánk 60. születésnapjára keresgéltem gyanútlanul elegáns és igényes ajándékcsomagot, amikor rábukkantam a Pipamesterre. Egyrészt az ott vásárolt gyönyörű pipa és a többi kiegészítő minden várakozást felülmúlt, nagyon rég láttam édesapám valaminek ennyire IGAZÁN örülni, elmondhatatlanul tetszett neki, ami viszont nekem volt ajándék, az a hihetetlen kedvesség, odafigyelés és emberközpontúság, amit vevőként tapasztaltam. A rohanó világban oly ritka kedvesség, amit ma már alig tapasztal az ember! Őszintén és szívből ajánlom!"
Farkas Júlia

"Kedves PipaMester webáruház!
Szeretném megköszönni a rendelésem gyors ügyintézését. A webáruház informatív felülete, valamint a termékek szépsége és széles palettája megkönnyítette a vásárlást. Visszatérő vásárlóként másoknak is ajánlom a PipaMester webáruházat."
Nagy György

"A PipaMester egy igazi virtuális pipatórium, ahol megtalálható mindaz, ami egy átlagos webáruházból hiányzik. Ha itt jársz, élvezheted a kiemelt figyelmet és érezheted a pipázás művészetének őszinte szeretetét. Magas minőségű pipák széles választéka, remek ár-érték arányban."
Fehérvári Dániel Pál

"Kedves Pipamester webáruház!
A webes felület letisztultsága és egyszerűsége önmagában élvezetessé tette számomra a termékek közötti keresgélést, a választék nagyságáról nem is beszélve. Mindezek mellett külön öröm volt olvasni azokat a kis informatív cikkeket, amiket kezdő pipásoknak szántatok. Leginkább attól tartottam, hogy a rendelésem nem érkezik meg, lévén külföldről adtam le azt, de semmilyen probléma nem merült fel, a csomag épségben megérkezett. Valószínüleg ez csak a kezdet :) "
István