SAVINELLI - MIELE 128
SAVINELLI - MIELE 128
56 990 Ft

SAVINELLI - MIELE 128

SAVINELLI - MIELE 128
SAVINELLI - MIELE 128
SAVINELLI - MIELE 128
SAVINELLI - MIELE 128

Savinelli Miele 128 - Egy hihetetlen csodás pipa a méz illatával

A Savinelli közel 150 éve kínálja a minőségi pipák  széles választékát többféle árfekvésben. A márka ízléses sorozatai közül a "Miele" - "Méz" az egyik legemblematikusabb gyűjtemény! A Savinelli Miele pipa egy nagyon csodálatos alkotás. A dohánynak szentelt szoba vékony nektárréteggel illatosodik, miközben a dohányos bejáratja a pipáját.

 

A Savinelli Miele briar szép narancssárga színű és sima viaszos felületű. A fa erezete tökéletesen illeszkedik az akril szárhoz (a "mézes" színárnyalattal), amely emlékeztet a méhsejt (kaptár) mintáira. A szárat két sötétebb csík is díszíti, amelyek utánozzák a méhek csíkjait. Az eredmény különösen sikeres, ez a szár eleganciát és eredetiséget kölcsönöz ennek a pipának.

Flavour termékcsaládhoz tartozik, mézes ízesítésű kamrával.

 

Kiváló ajándék!

A pipát mézkanál alakú pipatömködő kíséri. A készletet egy gyönyörű dobozban mutatják be, amelyet kifejezetten erre a sorozatra terveztek. Ez a Savinelli, kiváló ár-érték aránnyal, megfelel minden dohányosnak, aki vágyik az újdonságokra.

Raktáron
56 990 Ft
Részletek

Méretek : 145 x 48 x 33 mm 

Kazán belső átmérője : 20 mm

Kazánmélység : 40 mm

Filter : 9 mm

Súly : 39 gr

Márka : Savinelli

Széria : Miele

Modell : 128

Forma : Straight 

Kidolgozás : polírozott

Termék fotó: a képek illusztrációk, tájékoztató jellegűek.

 

Most a 128-as modellt javasoljuk, az egyik legklasszikusabb és legnépszerűbb formát. Ez az egyenes biliárd, standard méretekkel, minden dohányos számára alkalmas modell.

 

Dohánykamra nektárkivonattal ízesítve az "édes bejáratáshoz".

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!