SAVINELLI - ARCOBALENO RED RUSTICATED 207

SAVINELLI - ARCOBALENO RED RUSTICATED 207
SAVINELLI - ARCOBALENO RED RUSTICATED 207
SAVINELLI - ARCOBALENO RED RUSTICATED 207

Savinelli Arcobaleno rusticated  red 207

(A pipák szivárványa)

 

A Savinelli műhely egy nagyon híres és elismert márka Olaszországban. Ez az egyik legnépszerűbb pipamárka a dohányosok körében az 1876-os megalakulása óta. Az "Arcobaleno" sorozat színes pipák gyönyörű sorát kínálja.

Ezt az egyedülálló gyűjteményt egy csodálatos szivárvány látványa ihlette, amely a milánói dóm magasságában jelent meg. A különböző modelleket (a vörös, zöld, kék és barna színek) polírozott vagy rusztikus változatban képzelték el. Így természetesen mindenki talál egy kedvére való pipát!

Tudtad? Olaszul az "arcobaleno" szivárványt jelent.

Nagyon fontos figyelembe venni, hogy az összes Arcobaleno pipa már előre bejáratott (ez azt jelenti, hogy már van egy vékony védőszénréteg a kazán belsejében), mindez megkönnyíti az első használatukat.

 

Az Arcabaleno itt klasszikus vörös kivitelben jelenik meg. A többi változathoz hasonlóan Savinelli is természetes viaszt alkalmaz, amely színezi a briart, miközben hagyja, hogy a fa lélegezzen a minőségi dohányzás érdekében.

 


Nagyon eredeti kollekció, amelyet Savinelli képzelt el Olaszországban!

Nincs raktáron
29 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Méretek : 143 x 43 x 40 mm 

Kazán belső átmérője : 20 mm

Kazánmélység : 37 mm

Filter : 9 mm

Súly : 40 gr

Márka : Savinelli

Széria : Arcobaleno 

Modell : red 207

Forma : Apple

Kidolgozás : rusztikolt

Termék fotó: a képek illusztrációk, tájékoztató jellegűek.

 

Vörös színű, csak természetes festékkel színezve, amely hagyja, hogy a briar "lélegezzen", ez az egyenes Apple egy igazán szép remekmű. A szár és a kazán közötti arányai nagyon kecsesek. Rendkívül kényelmes a kezedben tartani, igazán megfelelő pipa bármilyen dohányos számára, akár kezdő, akár tapasztalt pipás. A kerek alumínium gyűrű még elegánsabbá teszi. A klasszikus fekete kúpos szár akril kiemeli szépségét.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!