Indián

Gyönyörű kézzel faragott pipa, amely egy indián fejet jelenít meg.

Out of stock
35 990 Ft
Not available for purchase!
Details

Természetes színű, gondosan kiválasztott, minőségi bruyere-ből készült csodálatos pipa. Ez a pipa ebonit szárral rendelkezik, amelybe ezüstözött kakas lett gravírozva ezzel is emlékeztetve minket Franciaországra. 3 mm-es fém szűrővel ellátva, amely természetesen cserélhető ugyanilyen átmérőjű filterre.

Szépen kidolgozott kazán, valójában egy nagyon eredeti és egyedi pipa, amely gyönyörű darabja lehet egy gyűjteménynek, de ugyanakkor egy bármikor szívható pipáról is van szó.


Márka:

Courrieu

Színek:

  • Szár : fekete
  • Kazán : világos gesztenyebarna

 

Anyag:

  • Szár : ebonit
  • Kazán : bruyère

 

Hajlítás:

Hajlított szárú

 

Jellemzők:

 

1802-ben, Franciaország déli részén, Cogolin városkában, a Courrieu család megalkotta az első pipát, amely egy hosszú sorozat legelső pipája volt.

Manapság is,  nap mint nap készítik a pipákat Ch. Courrieu pipagyárában, a Saint Tropez öbölben. A pipagyártás szabályai apáról fiára szállnak, így biztosítva egy tökéletes kézműves gyártást, amely 3 alap pillérre támaszkodik: szépség, minőség és könnyedség. A szárat minden esetben egy kakas díszíti, a Cogolin pipák a kidolgozásukkal és a finomságukkal tudják lenyűgözni a pipakedvelőket.

 

Kézzel faragott indián pipa:

  • Kompatibilis 3 mm-es filterrel
  • Beépített fém szűrő

Francia kézműves munka

Opinions
Be the first to review this product!