Rólunk mondták

„Kedves Pipamester áruház!

Megköszönve megrendelésem gyors és korrekt ügyintézését, mindenkinek figyelmébe ajánlom az Önök webáruházát az igényes pipák és kiegészítők nagy választéka miatt. A szállítással is minden renden volt."

Köszönettel: Virág László

 

"Édesapánk 60. születésnapjára keresgéltem gyanútlanul elegáns és igényes ajándékcsomagot, amikor rábukkantam a Pipamesterre. Egyrészt az ott vásárolt gyönyörű pipa és a többi kiegészítő minden várakozást felülmúlt, nagyon rég láttam édesapám valaminek ennyire IGAZÁN örülni, elmondhatatlanul tetszett neki, ami viszont nekem volt ajándék, az a hihetetlen kedvesség, odafigyelés és emberközpontúság, amit vevőként tapasztaltam. A rohanó világban oly ritka kedvesség, amit ma már alig tapasztal az ember! Őszintén és szívből ajánlom!"

Üdvözlettel: Farkas Júlia

 

"Kedves PipaMester webáruház!

Szeretném megköszönni a rendelésem gyors ügyintézését. A webáruház informatív felülete, valamint a termékek szépsége és széles palettája megkönnyítette a vásárlást. Visszatérő vásárlóként másoknak is ajánlom a PipaMester webáruházat."

Köszönettel: Nagy György 

 

"A PipaMester egy igazi virtuális pipatórium, ahol megtalálható mindaz, ami egy átlagos webáruházból hiányzik. Ha itt jársz, élvezheted a kiemelt figyelmet és érezheted  a pipázás művészetének őszinte szeretetét. Magas minőségű pipák széles választéka, remek ár-érték arányban."

Fehérvári Dániel Pál 1 danos törzsvásárló